★★★★★ Læs brugernes anmeldelser på Trustpilot ★★★★★

Velkommen til Lauridsen Handel & Import A/S

I Aqualogs leverandørregister.


Med mere end 25 års erfaring som producent og serviceudbyder er Lauridsen Handel & Import A/S en af landets førende leverandører til spildevandsmarkedet.

Via grossister, trælaster og byggemarkeder distribuerer vi produkter, som opfylder menneskers helt basale behov. Uden at de nødvendigvis er klar over det. En række af vores produkter gemmes nemlig væk bag vægge, under gulve, veje, parkeringspladser eller lignende.

Vi har det fint med at leve en relativt skjult tilværelse. Det allervigtigste for os er, at vi hver eneste dag kan løse et eller flere af vore kunders problemer. Hvis entreprenøren eller kloakmesteren akut mangler en overgangskobling, så vil vi gøre alt, hvad vi kan for, at denne modtager løsningen hurtigst muligt. Vi ved nemlig, at det er omkostningstungt at have en gravemaskine og et sjak stående, som ikke kan komme videre med arbejdet.

Denne service kan kun lade sig gøre, idet vi har egenproduktion, et stort varesortiment på lager samt et godt samarbejde med grossister, trælaster og byggemarkeder. Derfor kan vi sikre en høj leveringsgrad samt stor sikkerhed for vore kunder.

Gennem de sidste 25 år har vi uddannet ca. 400 Kessel serviceteknikere, som hver dag kører land og rige rundt for at installere eller servicere højvandslukkere, hybride pumpestationer samt fedt-, olie- og koalescensudskillere.

Med os som samarbejdspartner får du altid de bedste løsninger til spildevandshåndteringen. Vi står altid klar til at hjælpe bygherrer, arkitekter, ingeniører, entreprenører og kloakmestre med beregninger, dimensioneringer, vejledning samt nogle af markedets bedste produkter.

Adresse: Ambolten 1
6800 Varde

Hoved tlf.: 7516 9029

Vagt tlf.: 7694 6470

Fax:

Email: info@lhi.dk

Hjemmeside: www.lhi.dk

LinkedIn: www.linkedin.com/company/lauridsen-handel-&-import-a-s/

Facebook: www.facebook.com/lauridsenhandel/

Twitter:


Er I leverandør til vandværkerne, så tilmeld jer Aqualogs leverandørregister her.