★★★★★ Læs brugernes anmeldelser på Trustpilot ★★★★★
Hjemmeside/ redigering for Vandværker


For jer, der vil samle alt arbejde med vandværket ét sted.


Opret Aqualog prøveperiode nu!
Gratis prøveperiode på en måned. Helt uden nogen abonnementsbinding!
Aqualog CMS - hjemmeside/ redigering


Aqualog CMS er et enestående hjemmeside redigeringsværktøj specielt designet til vandværker. Det indeholder alle de funktioner, som et vandværk har brug for på deres hjemmeside. Med Aqualog CMS kan man nemt opdatere og vedligeholde deres hjemmeside med nyttige oplysninger til forbrugere og interessenter.


Aqualog CMS har en række funktioner, som gør det nemt for vandværker at oprette og administrere deres hjemmeside. En af de funktioner er muligheden for at udfylde en flyttemeddelelser, så forbrugerne hurtigt kan udfylde de oplysninger som er nødvendige ved flytning. Der er også en kontaktformular, som gør det nemt for forbrugerne at komme i kontakt med vandværket.


Hvis vandværket har fjernaflæselige målere, kan Aqualog CMS også vise forbrugsoplysninger på hjemmesiden. Det giver forbrugerne mulighed for at følge deres vandforbrug over tid.


Aqualog CMS er også i stand til at vise vigtige oplysninger om vandkvaliteten på hjemmesiden. Dette inkluderer bl.a. vandprøver, PFAS-målinger og vandets hårdhedsgrad. Det giver forbrugerne mulighed for at få opdaterede oplysninger om vandkvaliteten og sikrer, at de føler sig trygge ved at bruge vandet fra vandværket.


Aqualog CMS har også forskellige nyhedsfunktioner, som gør at nyheder fx tydlig ses på hjemmeside, der er også mulighed for at vise nyheder historisk efter dato. Desuden kan Aqualog CMS dele vandværkets nyheder på Facebook, hvis vandværket har en Facebook side.


Samlet set gør Aqualog CMS det nemt for vandværker at opdatere og vedligeholde deres hjemmeside med nyttige oplysninger for deres kunder og interessenter. Det er et enestående hjemmeside redigeringsværktøj, der er specielt designet til at imødekomme behovene hos vandværker og deres forbruger.


Demo hjemmeside:

https://aqualogvand.dk/

Priser:

Se prislisten.