★★★★★ Læs brugernes anmeldelser på Trustpilot ★★★★★

Nyheder


1. feb. 2018

Aqualog i samarbejde med Kamstrup om Sigfox måler.
Aqualog har i samarbejde med Kamstrup arbejdet på et pilotprojekt, hvor Vester Hæsinge Vandværk, som de første i Danmark, ønsker Kamstrups nye Multical® 21 måler med Sigfox kommunikation og fuld integration i Aqualog. Pilotprojektet baner vejen for jeres og andre vandværk.

Læs mere om samarbejdet.


11. jan. 2018

Persondataforordning.
Pr. 25. maj 2018 skal alle virksomheder overholde EU's nye forordning om beskyttelse af persondata, og der vil derfor være behov for mindre tilpasninger og justeringer for de fleste.

For at imødekomme dette behov har MHV Development indgået samarbejde med IDEAL Advokatfirma derom.

MHV Development kan således nu tilbyde alle Aqualog kunder forskellige løsninger, gående fra en kort vejledning med dokumentudkast til et egentligt complianceprojekt.

Læs mere om løsningerne.

Læs mere om IDEAL Advokatfirma.


28. sep. 2017

Regnskab og bogføring også en del af Aqualog.
Sammen med vores nye samarbejdspartner AM Regnskab, præsenterer vi endnu en service i Aqualog-paletten, der letter jeres arbejde med administrationen af vandværket.

Sammen har vi udviklet et regnskabssystem til Aqualog, der let og enkelt kan håndtere jeres bogføring og fakturering.

Læs mere regnskab i Aqualog.


19. sep. 2017

Samarbejde integrerer LE34s GIS tjeneste i Aqualog.
LE34 er Danmarks største rådgivende landinspektørvirksomhed. Virksomheden har mere end 350 medarbejdere. Og med 23 kontorer i Norden har de stadig den vigtige lokale forankring.

LE34 går forrest i introduktionen af nye, sofistikerede teknologier og metoder. Et eksempel herpå er netop GeoNote AutoLER, der henter al ledningsdata hver dag, så graveaktøren altid får sendt aktuelle oplysninger direkte.

Læs mere om LE34.


11. sep. 2017

SMS tjeneste for Vandværker.
Send besked via sms som når hurtigt, effektivt og enkelt ud til stort set alle forbrugere – også dem, der ikke er oprettet i jeres system.

Er uheldet ude og skal der akut lukkes for vandet eller er der opdaget en forurening, så er det vigtigt hurtigt, at nå ud til flest mulige forbrugere.

Enkelt - Aqualogs beredskabsmeddelelse fungerer i 3 lette trin og følger den enkle og logiske opbygning, I finder i alle Aqualogs øvrige services.

Læs mere.


5. maj 2017

DGE og MHV Development indgår samarbejde.
DGE har mere end 30 års erfaring med rådgivning om miljø, byggeri og renovering, og er specialister i vandindvinding og vandressourcer.

DGE rådgiver både små og store vandværker, og har blandt andet været totalrådgiver på opførelsen af det topmoderne vandværk i Brædstrup, der anvender de nyeste teknologier til at sikre en høj forsynings- og drikkevandssikkerhed.

Læs mere.


6. april 2017

IT-Sikkerhed på vandværket!
Næsten alle vandværker har i dag fokus på sikkerhed.

Men glemmer tit IT sikkerheden. Vi har en løsning som sikre jeres internetforbindelse til vandværket.

Læs mere om vores firewall.