Aqualog går forrest med pilotprojekt

Aqualog har i samarbejde med Kamstrup arbejdet på et pilotprojekt, hvor Vester Hæsinge Vandværk, som de første i Danmark, ønsker Kamstrups nye Multical® 21 måler med Sigfox kommunikation og fuld integration i Aqualog. Pilotprojektet baner vejen for jeres og andre vandværk.


Hos Aqualog er det en selvfølge, at vi følger den teknologiske udvikling tæt. Det kom Vester Hæsinge Vandværk til gode, da de skulle udskifte deres udtjente forbrugsmålere. Vores indgående viden om branchens udvikling åbnede muligheden for et pilotprojekt mellem Aqualog, Vester Hæsinge Vandværk og Kamstrup.

Kamstrup lancerer i løbet af foråret en videreudvikling af deres populære Multical® 21 måler. Den nye måler integrerer Sigfox kommunikation med IOT teknologi. I samarbejde med Kamstrup har Aqualog arbejdet på at integrere den nye teknologi, således at Vester Hæsinge Vandværk vil blive de første i Danmark, der træder ind i fremtidens forbrugsmåling.

Slut med tidskrævende indsamling af målinger
Sigfox netværket betyder en helt ny måde at fjernaflæse Kamstrup målere på. Nu behøver I ikke længere acceptere tidskrævende indsamling af målinger eller dyre antennenetværk til fjernaflæsning. Med Aqualog og Kamstrups måler får I direkte adgang til en banebrydende og fremtidssikret teknologi.

Måleren sender daglige beskeder om forbruget og med vores integration af Sigfox teknologien implementeres alle data direkte i jeres Aqualogsystem.

Dine fordele ved Multical® 21 i Aqualog

 • Daglig automatisk og præcis fjernaflæsning
 • Målinger sendes direkte til Aqualog og registreres i systemet
 • Systemet kører på sit eget netværk med egne master, derfor opnås en lang rækkevidde og meget lave omkostninger
 • Teknologien er ekstremt strømbesparende og under optimale forhold kan målerens batteri holde i hele målerens levetid

Aqualog vil være et af de første systemer, hvor de nye Kamstrup målere kan fjernaflæses. Derfor får I yderligere fordele:

 • Lækagesøgning
  Find hurtigt og effektivt lækager ved at sammenholde forbruget ved forbrugerne med den udpumpede vandmængde på vandværket eller sektionsmålere.
 • Direkte besked til forbrugeren
  Opstår der fejl på en installation, sendes en besked gennem Sigfox netværket til Aqualog, der automatisk vil sende besked direkte til forbrugerne.
 • Direkte integration med Aqualog regnskabsmodul
  Måleraflæsningerne føres direkte ind vores regnskabsmodul og forenkler jeres administration.

Værd at vide om Kamstrup
Kamstrup har, internationalt, en førende position inden for teknologisk udvikling af el-, varme-, køle- og vandløsninger. Og er ubetinget en af de mest anerkendte producenter af forbrugsmålere til vand. De har netop rundet et salg på 2 millioner af den populære Multical® 21 måler, men den forbedrede måler kommer først på markedet i løbet af foråret.
Læs mere om Kamstrup og Multical® 21

Vil du vide mere om Sigfox?
Sigfox er et IOT netværk, der tillader elektroniske enheder, såsom målere, ure, køleskabe, varmesensorer osv. at koble sig på netværket. Det særlige ved Sigfox er, at det er et uafhængigt netværk, med egne sendemaster, der allerede er etableret i hele landet. Med Sigfox teknologi får de elektroniske enheder meget længere rækkevidde og minimalt strømforbrug.
Dyk selv ned i mere viden om Sigfox.

I kan også få glæder af vores indgående viden om branchen og den nye teknologi.
Kontakt os på 64 43 14 34 eller aqualog@mhv.dk og vi hjælper jer videre.