DGE og MHV Development indgår samarbejde om AqualogDGE Miljø- og Ingeniørfirma og MHV Development har indgået et samarbejde om det digitale kvalitets- og ledelsessystem Aqualog, der er udviklet specifikt til vandværker.


MHV Development, der har udviklet Aqualog, vil stå for den fortsatte udvikling og support omkring systemet, mens DGE vil være faglig rådgiver omkring brugen af systemet i praksis. DGE vil desuden afvikle kurser i Aqualog - herunder et introkursus, der giver en grundig introduktion til systemet, og de muligheder det indeholder. Introkurset vil ligeledes fokusere på, hvordan systemet kan implementeres og anvendes til at løfte daglige opgaver i en vandværksbestyrelse.


Aqualog udviklet med og til vandværker


Aqualog er et skræddersyet digitalt kvalitets- og ledelsessystem til vandværker. Det er udviklet i tæt samarbejde med vandværker, og indeholder derfor nøjagtig de funktioner, der er behov for, ligesom det opfylder samtlige krav til et kvalitets- og ledelsessystem. Aqualog er for vandværker, der ønsker at samle alt arbejde med vandværket ét sted og undgå dobbeltarbejde.


Systemet er bygget op af moduler, og har mange forskellige funktioner. For samtlige brugere af systemet er det muligt at give adgang og rettigheder til præcis de moduler, den enkelte bruger har behov for. Aqualog har desuden en unik mulighed for at kunne tilpasses specifikt til det enkelte vandværk, hvis der ønskes særlige funktioner eller forbedringer.

DGE har mere end 30 års erfaring med rådgivning om miljø, byggeri og renovering, og er specialister i vandindvinding og vandressourcer.

DGE rådgiver både små og store vandværker, og har blandt andet været totalrådgiver på opførelsen af det topmoderne vandværk i Brædstrup, der anvender de nyeste teknologier til at sikre en høj forsynings- og drikkevandssikkerhed.
Læs mere på dge.dk.


Lars Storkholm
Projektchef, Geolog, DGE
lcs@dge.dk
Tlf. +45 4152 4062
 
 

Opret Aqualog prøveperiode nu!Gratis prøveperiode på en måned. Helt uden nogen abonnementsbinding!